Έκαψαν το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο στη Θεμιστοκλέους 37 στα Εξάρχεια

Οι ναζί φονιάδες των εργαζομένων της Μαρφίν ή οι «αντιφά» απολογητές  του σιωνιστικού κράτους (είτε όλα τα κουμάσια μαζί) ενοχλήθηκαν από την έντονη δράση του χώρου του περιοδικού Άρδην και της εφημερίδας Ρήξη το τελευταίο διάστημα και κυρίως τις πρωτοβουλίες που παίρνει ή τη συμμετοχή του σε επίπεδο αγωνιστικών εκδηλώσεων στο δρόμο. Ενώ δεν είχε περάσει ούτε ένα 24ωρο από την αιχμαλωσία φίλων και συντρόφων μας από τις σιωνιστικές δυνάμεις στα πλοία που πήγαιναν στη Γάζα, ενώ οι περισσότεροι βρισκόμαστε σε πυρετό κινητοποίησης, στις 4 η ώρα τα ξημερώματα διάλεξαν τα παρακρατικά «αναρχο»φασιστάκια να κάψουν το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο σαν προειδοποίηση εναντίον μας. Αλίμονο, νομίζουν οι τενεκέδες ότι έχουν να κάνουν με τίποτα ναΐφ αριστεριστές φοιτητές ή κακομοίρηδες ακροδεξιούς που θα τρέξουν να κρυφτούν! 
Η διάψευση θα είναι πολύ οδυνηρή για τους ανοϊκούς τραμπούκους και τ’ αφεντικά τους… 

Έμπρακτη αλληλεγγύη στα παιδιά που διαχειρίζονται το ιστορικό βιβλιοπωλείο των Εξαρχείων ώστε να αποκατασταθούν γρήγορα οι ζημιές!

Για όσους/ες  επιθυμούν να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών υπάρχει ο παρακάτω τραπεζικός λογαριασμός: Εθνική 116/768054-65

 Ακολουθεί ανακοίνωση/δελτίο τύπου από το Άρδην και το Βιβλιοπωλείο:

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Την ίδια στιγμή που δύο μέλη του Άρδην, ο Θανάσης Τζιούμπας και ο Νίκος Βαλκάνος βρίσκονται κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές μετά τη δολοφονική πειρατική ενέργεια εναντίον της ανθρωπιστικής αποστολής προς τη Γάζα, οι εγχώριοι πράκτορες του σιωνισμού, προχώρησαν  τη νύχτα σε εμπρησμό του Εναλλακτικού βιβλιοπωλείου, στην οδό Θεμιστοκλέους 37. Μετά την δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του Βαγγέλη Πισσία, της ψυχής του ελληνικού Κινήματος για την Ελεύθερη Γάζα, πριν ένα μήνα, τα φασιστοειδή στην υπηρεσία των σιωνιστών προχώρησαν σε μια ακόμα εγκληματική ενέργεια ενάντια στο βιβλιοπωλείο, τις Εναλλακτικές Εκδόσεις και το Άρδην, που έχουν αποκαλύψει με δεκάδες εκδόσεις και βιβλία τους, τον ρόλο των σιωνιστών και συμμετέχουν εδώ και δεκαετίες ενεργά στο κίνημα για την δικαίωση του λαού της Παλαιστίνης.

 1 Ιουνίου 9:00 π.μ.

Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο – Άρδην

  

Advertisements

Ετικέτες: , ,

9 Σχόλια to “Έκαψαν το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο στη Θεμιστοκλέους 37 στα Εξάρχεια”

 1. Έκαψαν το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο στη Θεμιστοκλέους 37 στα Εξάρχεια « Θεαμαπάτες & Δικτυώματα Says:

  […] Πηγή […]

 2. Έκαψαν το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο | No Style Says:

  […] Οι ναζί φονιάδες των εργαζομένων της Μαρφίν ή οι “αντιφά” απολογητές  του σιωνιστικού κράτους (είτε όλα τα κουμάσια μαζί) ενοχλήθηκαν από την έντονη δράση του χώρου του περιοδικού Άρδην και της εφημερίδας Ρήξη το τελευταίο διάστημα και κυρίως τις πρωτοβουλίες που παίρνει ή τη συμμετοχή του σε επίπεδο αγωνιστικών εκδηλώσεων στο δρόμο. Ενώ δεν είχε περάσει ούτε ένα 24ωρο από την αιχμαλωσία φίλων και συντρόφων μας από τις σιωνιστικές δυνάμεις στα πλοία που πήγαιναν στη Γάζα, ενώ οι… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (318 λέξεις)] […]

 3. Φωτιά και σχόλια « Herr K. Says:

  […] Eξ απο δω Έκαψαν το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο στη Θεμιστοκλέους … […]

 4. sarant Says:

  Δεν νομίζω ότι πρόκειται για σιωνιστική επίθεση (όπως είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του Άρδην) από «εγχώριους πράκτορες του σιωνισμού». Φασιστική επίθεση ασφαλώς είναι, και δυστυχώς τελευταία είχαμε κάμποσα κρούσματα και προσπάθειες να φιμωθεί η αντίθετη άποψη (θυμηθείτε π.χ. την εισβολή χρυσαυγιτών στην παρουσίαση του σλαβομακεδονικού λεξικού, τους τραμπούκους που διέκοψαν την παρουσίαση του βιβλίου του Γκουρογιάννη, τον εμπρησμό στο Ρεσάλτο κτλ.)

 5. εξαποδω Says:

  @ sarant
  Να σου θυμίσω την ύπαρξη και στην Ελλάδα ενός «αντιφα» ρεύματος, εισαγόμενου από τη Γερμανία, το οποίο στο όνομα του αντιναζισμού (ή ακριβέστερα, της συμμορίτικης κόντρας του με τις νεοναζιστικές συμμορίες) φτάνει στην άνευ όρων υποστήριξη του Κράτους του Ισραήλ!! Στη Γερμανία παρελαύνουν στις πορείες τους με σημαίες του Ισραήλ!
  Ανεξάρτητα από αυτό, η συγκυρία είναι ιδιαίτερα ύποπτη (λίγες ώρες μετά την πορεία στην Πρεσβεία του Ισραήλ). Δεν είχα ποτέ μου τη λεγόμενη συνομωσιολογική αντίληψη της ιστορίας, αλλά με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου το τελευταίο διάστημα, δηλαδή την αντικοινωνική και εν τέλει φιλοκρατική και φιλοεξουστιακή δράση διάφορων δήθεν «αντεξουσιαστικών» συμμοριών, δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι μέσα στο μηδενιστικό τους χάος μπορούν να γίνουν εύκολα ενεργούμενα (με τη θέλησή τους ή χωρίς) σκοτεινών μηχανισμών, ημεδαπών ή αλλοδαπών.

 6. Λαυρέντης Says:

  Η «αντίθετη άποψη» μιας αντισιωνιστικής άποψη, καλείται σιωνιστική ειδικά όταν εκφράζεται με τον τρόπο που εκφράσθηκε…

 7. Κώστας Κ. Says:

  @sarant

  Ρε Σαράντη σύρε τράβα μια παχιά να ξελαμπικάρεις.
  Η όλη ιδεολογία τους είναι εβραιογενής.
  Οτιδήποτε που θυμίζει πατριωτισμό τους αρρωσταίνει.
  Εκτός απο τον εθνικοσοσιαλισμό του Ισραήλ, φυσικά.
  Μόλις ξεπηδήξαν πατριώτες απο τα αριστερά, ήταν θέμα χρόνου να τους χτυπήσουν.
  Καιρός να καταλάβει ο κόσμος πως οι κουκουλοφλώροι (ΟΧΙ οι αναρχικοί)
  είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι κάποιων.

 8. sarant Says:

  Εξαποδώ, το ξέρω ότι υπάρχει το αντιφά ρεύμα και ξέρω ότι έχει και ελληνικό παρακλάδι -όμως δεν έχω ακούσει να καίνε βιβλιοπωλεία. Οπότε, μάλλον εκτός θέματος είναι η αναφορά σου. Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός «πράκτορες του σιωνισμού» στην ανακοίνωση του Άρδην είναι μεγάλο ολίσθημα, έστω και με ελαφρυντικό την αγανάκτηση για τον εμπρησμό.

  Κώστα Κ., ευτυχώς που δίνεις το παράδειγμα και βλέπουμε πώς είναι οι πατριώτες που ξεπηδήξαν από τ’ αριστερά!

 9. Κώστας Κ. Says:

  Δεν με νοιάζει η απάντηση σύμφωνα με τον παραλογισμό «κατά του ανδρός»
  (ad hοminem), γιατί εγώ με ευχαρίστηση άρχισα.

  Ρε τρόμπα, ποτέ δεν άκουσες πως έβαλαν μια ντουζίνα φωτιές στα βιβλιοπωλεία του μπουμπούκου και άλλων?

  Πού ζείς?

  Αυτοί τι ήταν ? Χρυσαυγήτες?

  Κωλοπράκτορες ήταν, με χρηματοδότηση απο ΜΚΟ και ξένες υπηρεσίες.
  Κυρίως απο Κόσσοβο, ΜΙΤ και Μοσσάντ. Και πολλούς λαθραίους ανάμεσά τους.

  Οι ίδιοι που έκαψαν την Πελοπόννησο, την Αθήνα και την τράπεζα.
  Βγάλε το κεφάλι απο τον κώλο σου και σταμάτα να υπερασπίζεσαι τους
  «αντίφα» και άλλους χρήσιμους ηλίθιους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: