«…είναι καθαρό ότι έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας που πρέπει να το πάρουμε πίσω με την αξιοπιστία μας, το πρόγραμμά μας και την αυτοθυσία του καθενός»

Τάδε έφη ο πρωθυπουργεύων τη χώρα ΓΑΠ, αμέσως μετά τη «στήριξη» που μας «πρόσφερε» (με λόγια του αέρα) η Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα σε επίπεδο ηγετών της.
Και δεν ντράπηκε για την απίστευτου κυνισμού και βλακείας ομολογία του ότι είμαστε και επισήμως προτεκτοράτο, ούτε αυτοκτόνησε (ένα αστείο έγραψα), ούτε παραιτήθηκε ο ελεεινός! Αντίθετα θα γυρίσει πίσω για να μας «καρφώσει» τη «στήριξη» (να μην πω πού και το εκχυδαΐσουμε τελείως…). Λες και «χειριστήκαμε» από κοινού τα «οικονομικά μας«. Και εμείς και αυτός (και οι λοιποί του συναφιού του).
Τελικά ορθώς γράφτηκε: Και Δόλιος και Βλάξ!

Αλλά οι χαχόλοι είμαστε εμείς που τον/τους ανεχόμεστε και τους αφήνουμε να μας αλλάξουν τα φώτα και να μας ξεφτυλίζουν…

Advertisements

Ετικέτες: , ,

8 Σχόλια to “«…είναι καθαρό ότι έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας που πρέπει να το πάρουμε πίσω με την αξιοπιστία μας, το πρόγραμμά μας και την αυτοθυσία του καθενός»”

 1. Redblogs.gr » «…είναι καθαρό ότι έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας που πρέπει να το πάρουμε Says:

  […] Και δεν ντράπηκε για την απίστευτου κυνισμού και βλακείας ομολογία του ότι είμαστε και επισήμως προτεκτοράτο, ούτε αυτοκτόνησε (ένα αστείο έγραψα), ούτε παραιτήθηκε ο ελεεινός! Αντίθετα θα γυρίσει πίσω για να μας “καρφώσει” τη “στήριξη” (να μην πω πού και το εκχυδαΐσουμε τελείως…). Λες και “χειριστήκαμε” από κοινού τα… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (116 λέξεις)] […]

 2. «…είναι καθαρό ότι έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας που πρέπει να το πάρουμε πίσω με τη Says:

  […] Και δεν ντράπηκε για την απίστευτου κυνισμού και βλακείας ομολογία του ότι είμαστε και επισήμως προτεκτοράτο, ούτε αυτοκτόνησε (ένα αστείο έγραψα), ούτε παραιτήθηκε ο ελεεινός! Αντίθετα θα γυρίσει πίσω για να μας “καρφώσει” τη “στήριξη” (να μην πω πού και το εκχυδαΐσουμε τελείως…). Λες και “χειριστήκαμε” από κοινού τα… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (116 λέξεις)] […]

 3. partizana Says:

  Προσωπικά δεν είμαι σε mood για αυτοθυσίες αυτό το διάστημα..Άσε που μια χαρά τα χειρίστηκα τα οικονομικά μου τόσα χρόνια, με 500 ευρώ μια χαρά την έβγαλα- έχω γίνει στυλάκι (μακαρόνια, φακές, πατάτες), έχω αναπτύξει ανοσία στο κρύο( η θέρμανση ανάβει μόνο 2 ωρες τη μέρα), και έχω συνειδητοποιήσει ότι η Θεσσαλονίκη είναι η τέλεια πόλη για καιρούς οικονομικής ανέχειας: το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πίνεις καφέδες και, διάολε!, ένα 2ευρώ έχω να το δίνω κάθε μέρα για το φραπέ μου!

 4. philemon Says:

  «Παρέλαβε» πάμφθηνο εργατικό προσωπικό και δεσμεύτηκε να «επιστρέψει» κρέας για τις γαλέρες. Θα μας βρει στους δρόμους και στις πολλές επόμενες απεργίες ο Δόλιος και Βλαξ. Μέχρι να φύγει κι αυτός και τα παπαγ(κ)αλάκια του.

 5. daimon Says:

  Ήταν προσχεδιασμένο. Η αποστολή του GAP ήταν αυτή ακριβώς. Ποιος θυμάται τα λόγια τού ΠανΚάλου, όταν κάποιοι είχαν αρχίσει να «γκρινιάζουν» για τη λιτότητα: Περιμένετε να μπούμε στην ΟΝΕ και θα δείτε λιτότητα…. Μην ξεχνάμε ότι τη χώρα την «κυβερνούν» αυτοί που υπέγραψαν πίσω από την πλάτη της Βουλής το Πρωτόκολλο της Μαδρίτης (Καταγγελία Α. Πεπονή, ΕΣΗΕΑ, 1999). Ρωτάω- μήπως αντί να σαπίζουμε εμείς σ΄αυτή την ανθυπονομαρχία της «ΕΕ», κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να σαπίζουν στη φυλακή για τη «Μαδρίτη» -μεταξύ πολλών άλλων;

 6. philemon Says:

  ΥΓ. Μήπως μερικά από τα «μυστήρια» των τελευταίων ετών, από αυτά που δεν καταλαβαίνουν οι συνοδοιπόροι του Βλακός και Δολίου, βγάζουν πεντακάθαρο νόημα τώρα;

 7. pampam Says:

  Τολμάει ο δόλιος βλαξ να αναφέρεται σε «ένα κομμάτι της κυριαρχίας ‘μας’», λες και έχουμε την ίδια πατρίδα! Αυτός ό,τι ώρα θέλει παίρνει το αμερικάνικο διαβατήριο, τη μαμά του κλπ. και φεύγει. Εγώ πού θα το πάω το δυαράκι ….

 8. Μηδενικό Says:

  Εγώ δεν έχω καταλάβει τι θα έπρεπε δηλαδή να πει ένας πρέπων πρωθυπουργός. Τι να πει και τι να τάξει κανείς μ αυτήν την κατάσταση;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: