Μια «σοσιαλιστική» κυβέρνηση δεν θα παρέλειπε ποτέ να τιμήσει την «εναλλακτική» ενημέρωση…

[…] Τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος διορίζεται ο ηλεκτρολόγος – μηχανικός Γιώργος Γαμπρίτσος.
Το υπόλοιπο ΔΣ απαρτίζεται από τους: Θανάση Παπαγεωργίου (δικηγόρος), Χρήστο Αβραάμ (εμπειρογνώμων Α’ στο υπουργείο Εξωτερικών, Λένα Διβάνη (καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, συγγραφέας), Γεωργανδρέα Ζάννο (δικηγόρος), Στέλιο Κούλογλου (δημοσιογράφος), Ηλία Μοσχονά (σύμβουλος διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων), Στέλιο Στεφάνου (οικονομολόγος).
[…]

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1099941&lngDtrID=253

Α, και να μην ξεχάσουν όλοι οι αριστεροί και αριστερούληδες, που ριγούσαν εδώ και κανά δυό χρόνια στο άκουσμα του ονόματος Κούλογλου, να τρέξουν να υποβάλλουν τα σέβη τους στο νέο Σύμβουλο! 😈

(Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λαλιώτης από το ’82 ήδη, τιμώντας με άπειρες κρατικές αργομισθίες – υπουργείο Νέας Γενιάς, ΕΡΤ, υπουργείο Πολιτισμού, κλπ – μέρος του ανθού του τότε «αντισυστημικού» και «προοδευτικού» χώρου. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να άλλαξε σε πολλά αλλά την παλιά τέχνη δεν τη ξεχνάει με τίποτε…)

Advertisements

Ετικέτες: , ,

22 Σχόλια to “Μια «σοσιαλιστική» κυβέρνηση δεν θα παρέλειπε ποτέ να τιμήσει την «εναλλακτική» ενημέρωση…”

 1. εξαποδω Says:

  Για να συγκινηθείτε και να ριγήσετε πάλι:

  […] Σχετικά με την αποδοχή της πρότασης για συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΡΤ, ο Στέλιος Κούλογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

  «Η ΕΡΤ υπήρξε το σπίτι μου σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Αισθάνομαι ότι οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά από 5 καταστροφικά χρόνια.

  Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου και, το κυριότερο, έπληξε την ελεύθερη έκφραση και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, συστατικά στοιχεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αποδεικνύεται ότι, όπως και το ψέμα, έτσι και η λογοκρισία έχει κοντά ποδάρια.

  Θα υποβάλω προς έγκριση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά τις δύο εκπομπές μου (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, Θεματική Βραδιά) που εκπαραθυρώθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. Εξυπακούεται ότι, πριν οι δύο εκπομπές περάσουν από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραιτηθώ από τη θέση μου«. […]

 2. Redblogs.gr » Μια “σοσιαλιστική” κυβέρνηση δεν θα παρέλειπε ποτέ να τιμήσει την “εναλλακτική” ενημέρωση… Says:

  […] Το υπόλοιπο ΔΣ απαρτίζεται από τους: Θανάση Παπαγεωργίου (δικηγόρος), Χρήστο Αβραάμ (εμπειρογνώμων Α’ στο υπουργείο Εξωτερικών, Λένα Διβάνη (καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, συγγραφέας), Γεωργανδρέα Ζάννο (δικηγόρος), Στέλιο Κούλογλου… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (159 λέξεις)] […]

 3. Λαυρέντης Says:

  «Ηλία Μοσχονά (σύμβουλος διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων)»

  Και οι «δημοσκόποι» που καταφέρνουν η κυβέρνηση να έχει την ίδια δημοφιλία με την προεκλογική περίοδο που έταζε 500ρικα σε όλους ενώ παράλληλα η πλειοψηφία (σύμφωνα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις…!) διαφωνεί κάθετα με τους χειρισμούς της, πήραν το μερίδιο της ανταμοιβής!

 4. Μια “σοσιαλιστική” κυβέρνηση δεν θα παρέλειπε ποτέ να τιμήσει την “εναλλακτική” ενημέρωση… | No Style Says:

  […] Το υπόλοιπο ΔΣ απαρτίζεται από τους: Θανάση Παπαγεωργίου (δικηγόρος), Χρήστο Αβραάμ (εμπειρογνώμων Α’ στο υπουργείο Εξωτερικών, Λένα Διβάνη (καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, συγγραφέας), Γεωργανδρέα Ζάννο (δικηγόρος), Στέλιο Κούλογλου… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (159 λέξεις)] […]

 5. ababab Says:

  Μόνο η επιστροφή τού Οδυσσέα στον Όμηρο μ΄έχει συγκινήσει τόσο ώς τώρα !

 6. althea Says:

  Ο Κλίντον είναι «πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για τη νίκη Παπανδρέου».

  Το άλλο με τον Κούλογλου δεν το πρόλαβε!

 7. pampam Says:

  Το προσωπικό που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες αμείβεται –και πλαισιώνεται σωστά….

 8. pampam Says:

  Εννοώ «ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ»

 9. maramo Says:

  Megaglipsious no 2…

 10. pampam Says:

  Τι θα κάνει εκεί; Μεταφραστής ντοκυμαντέρ;

 11. pampam Says:

  Μόνον ο Λαυρέντης θα μπορούσε να σκεφτεί το συνοδευτικό άσμα για τη θριαμβευτική επιστροφή του Κούλογλου στο «σπίτι του»…
  Κάνω έκκληση….

 12. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου Says:

  «Λένα Διβάνη (καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, συγγραφέας)»

  Η ερίτιμος κυρία που, απ’ ό,τι θυμάμα, προσέβαλε τον Κούνδουρο (σε τηλεοπτική συζήτηση περί του διαβόητου «συνωστισμού») με το ιταμό ύφος «σκληρού» ασφαλίτη (Όταν μου μιλάς κοίτα με στα μάτια! ) -κι αυτή λαμβάνει το μερίδιό της…
  Έρχονται περισσότερες μέρες δόξας για τον πολιτισμό!

 13. maramo Says:

  “Αυτοί οι υπάλληλοι των οικονομικών, πολιτικών, πολιτισμικών και δημοσιογραφικών εξουσιών έχουν τη συντεχνιακή συνοχή της συνενοχής. Κάθε ποικιλία και απόχρωση επιδοτούμενου παρασίτου παίζει πάνω στα πλήκτρα των αφεντικών του (με διαφορετικούς ήχους) και συγκροτεί το μεγάλο «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ την ηλιθίων χορευτών» του καθεστώτος.”

  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4139

 14. dimara Says:

  Και Κούλογλου και Βάνα Μπάρμπα στην ΕΡΤ. Ο Βαλλιανάτος πότε θα αποκατασταθεί;

 15. Λαυρέντης Says:

  @ PAMPAM

  Θα το βάλω μπρός 🙂

 16. maramo Says:

  Οι “πρακτικές του Κούλογλου, που τόσο αδρά αμείβει το καθεστώς: (…) πλαστογραφία, (…) κλοπή και εμπορία κειμένων και εκπομπών…
  Είναι γνωστό το γεγονός: Το βιβλίο του Κούλογλου «Έγκλημα στο Προεδρικό Μέγαρο» είναι πιστή αντιγραφή του βιβλίου του Μανουέλ Μπονταλπάν, «Φόνος στην Κεντρική Επιτροπή»…

  http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/

 17. pampam Says:

  @Λαυρέντης

  Ευχαριστούμε!

  Αξίζει τον κόπο! Είναι το πιο σπουδαίο «όπλο» μας… Αποδόμηση αυτοί; Αποδομησοδιακωμώδηση εμείς! 🙂

 18. YpogeioPatissiwn Says:

  Τα Lexus είναι οικολογικά;

 19. maramo Says:

  Το «υψηλό κόστος και η χαμηλή τηλεθέαση» προβάλλονται επισήμως ως οι λόγοι για τους οποίους κόπηκαν οι εκπομπές του Σ. Κούλογλου από την κρατική τηλεόραση.

  Οι παροικούντες όμως, μιλάνε για έντονη δυσαρέσκεια που εκφράστηκε σε στενό κύκλο από τα πλέον επίσημα χείλη, μετά την προβολή ντοκιμαντέρ στην εκπομπή του ΣΚ στις 13 Μαρτίου 2008, όπου ο πρώην Πρόεδρος και νυν Πρωθυπουργός της Ρωσίας Β. Πούτιν παρουσιαζόταν με πολύ αρνητικό τρόπο (ως αδίστακτος, αχάριστος, απάνθρωπος, ανήθικος, πράκτορας κλπ). Αυτά τα κατήγγειλαν ανυπόληπτοι πρώην πράκτορες που είχαν αποσκιρτήσει σε χώρες της Δύσης και διάφοροι άλλοι.

  Το ντοκιμαντέρ χαρακτηρίστηκε ως «προπαγανδιστικό» και κινούμενο στην νεο-ψυχροπολεμική γραμμή της Ουάσινγκτον (και ειδικά του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ, με το οποίο ο ΣΚ φέρεται να έχει στενές σχέσεις). Και αυτά προβλήθηκαν από την ελληνική κρατική τηλεόραση.

  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2353

  Αυτά…

 20. maramo Says:

  Και άλλα:-

  «Πάντως ο ΣΥΝ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του ΣΚ όπου μιλάει για «λογοκρισία».»
  [στο ίδιο]

  Επίσης:
  «ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Όχι στην απόλυση του Κούλογλου από τη ΕΡΤ
  Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής της συμφωνίας Καραμανλή-Πούτιν στο Κρεμλίνο και έγινε η πρώτη κίνηση που προσδιορίζει όσο καμιά άλλη το νέο αφεντικό της χώρας και τη φύση του. Ο εξυπηρετικός υπάλληλος του Πούτιν πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής απέλυσε πάραυτα ένα δημοσιογράφο, τον Στέλιο Κούλογλου που τόλμησε να προσβάλει το νέο αφεντικό μέσα στην αποικία του και μάλιστα μέσα από αυτό το ίδιο το κρατικό της κανάλι…..»
  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=869063

 21. wouv Says:

  Η αστική τάξη για να επιβάλλει απεχθή μέτρα και να ξεζουμίσει ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους άλλαξε γραμμή. Έχει διαλέξει τον εθνικισμό ως ιδεολογία της.
  Το κύριο εργαλείο της Ελληνικής αστικής τάξης και του ξένου Αμερικάνικου παράγοντα είναι η προώθηση των ιδεοληψιών που εκφράζονται πρωτίστως από το Λάος.

  Δεν θεωρούνται τυχαία
  1) Η πρώτη θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της Τζαβέλλα (Νο2 σύμβουλος του Κόκκαλη και ρυθμίστρια των «σχέσεων» του με την Πρεσβεία)

  2)Η πρώτη θέση στο Επικρατείας του Κοραντή(Προισταμένου της ΕΥΠ την περίοδο του Σκάνδαλου της απαγωγής των Πακιστανών(από ποιούς άραγε?) – Υποκλοπές(εσείς απο ποιούς λέτε?) )

  3)Αρθρα τόσο αντιμεταναστευτικά του Λυγερού όσο και «ασφάλειας» του Μανδραβέλλη στην Καθημερινή. Οι αστοί πέταξαν το κουστούμι και τα παπαούτσια του κοσμοπολίτη διεθνιστή και ξαναφόρεσαν τη φουστανέλλα και τα στενά τσαρούχια του Εθνοπατριώτη.

  4) Την συνεχή προβολή των στελεχών του Λάος στην ιδιωτική τηλεόραση. Ο Καρατζαφέρης έχει εμφανιστεί ποιο πολλές φορές από τον τότε πρωθυπουργό Καραμανλή και τον νυν Παπανδρέου.Ενώ διάφορα άλλα στελέχη του είναι μαζί σε εκπομπές Αυτιάδων – Χαρβαδέλλων κλπ. Η ιδεολογική προβολή τους επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαία αλλά αντακλά την «γραμμή» της αστικής τάξης και των αμερικανών «πραιτώρων».

  5)Το απαράδεκτο κάψιμο 2 φορές σε ένα μήνα της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά. Οι κάμερες από τα γύρω μαγαζιά έδειξαν τους ένοχους. 2 Αμερικανούς 2 Βρεττανούς και 1 Έλληνα που είχαν επαγγελματική σχέση με την πολύ γνωστή εκεί βάση! Κάποιοι δήλωναν «καθηγητές». Εσείς ποια λέτε να είναι η αν-επίσημη επαγγελματική τους ιδιότητα?

  Τα λέγαμε σύντροφε όταν -ουσιαστικά- αθώωναν τον «Περίανδρο» επιβάλλοντάς του «ποινή χάδι». Αλλά δεν σας ένοιαζε γιατι το θύμα των επιθέσεων παρακρατικών φασιστικών ομάδων δεν ήταν «δικό σας». Κατά την γνώμη του κόμματός σου το θύμα δεν ήταν άνθρωπος αγωνιζόμενος κατά του νόμου Αρσένη αλλά «αριστεριστής».

  Τα λέγαμε όταν αντί να βγείτε έστω(το ελάχιστο που θα μπορούσατε να κάνετε) να αναλύσετε τον Ελληνικό Δεκέμβρη του 2008, όπως αναλύσατε το 2005 στην Γαλλία συνταχτήκατε φοβισμένοι πίσω από το αστικό μπλοκ εξουσίας.
  Πράγμα που το «πληρώσατε» με απώλεια ψήφων στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές του 2009.
  Τα λέγαμε όταν η Αλέκα περί «μη σπασίματος τζαμιού» κατάντησε γελειότητα από ‘όσους έχουν διαβάσει λίγο Μαρξ ή Έγγελς. Η ποιο πρακτικά, από όσους είδαν στην πράξη οι λιμενεργάτες όταν τα είχαν κάνει «λαμπόγυαλο» στην αλλοδαπή ενάντια στην Ευρωπαϊκή οδηγία Μπολκεστάιν.

  Ο κάθε Κούλογλου είναι γνωστό μέχρι το που φτάνουν τα όριά του συντροφε. Το να «ξανανακαλυφθεί ο τροχός» για έναν πρώην Μαοϊκό, για τον ανθρώπου που παρουσίαζε -το αξιόλογο κατά τη γνώμη μου για τηλεόραση- «ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» επί ΠΑΣΟΚ(&αρχές ΝΔ) νομίζω πως δεν έχει νόημα.

  Το θέμα είναι εσύ ως ΚΚ τι κάνεις για τον κόσμο που επηρρεάζεται από αυτόν. Σίγουρα όχι με την εθνικίστρια Λιάνα Καννέλη. Η οποία βοηθά στο στρώσιμο του εθνικισμού ως κυρίαρχη ιδεολογία. Επίσης δεν μπορείς να επηρρεάσεις κόσμο περιχαρακομμένος στο δικό σου κομματικό συνδικάτο.

  Αλλιώς καταντάς γραφικός αριστεριστής και ας λέγεσαι ΚΚ σαν αυτούς που περιγράφει στον βιβλίο -κυρίως τακτικής- μετά την νίκη της Οκτωβριανής ο Λένιν. Τον γνωστό «Αριστερισμό ως αρρώστεια του κομμουνισμού». Στο οποίο πέρα από την ενεντίωσή του σε περιχαρακωμμένα κομματικά συνδικάτα έλεγε ότι ο έξυπνος περιορίζει και διορθώνει γρήγορα τα λάθη του. Εσείς ως ΚΚ τα έχετε?

 22. t Says:

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ… Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ;…….. ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.
  »Δέν πίστευα τα μάτια μου όταν είδα τούς επιτυχοντές νέους συμβασιούχους τής ΕΡΤ'» τονίζει ο γνωστός οικονομικός συντάκτης Νίκος Κούτρικας .
  Μετά από 19 χρόνια ό εν λόγω συντάκτης δέν επιλέκτικε νά συνεχίσει στην ΕΡΤ!!!
  Σέ περίοδο οικονομικής κρίσης όπου οι οικονομικοί συντάκτες βρίσκονται στή πρώτη γραμμή λόγω τών γεγονότων ή ΕΡΤ δέν χρειάζεται οικονομικό συντάκτη!!!
  «Μάλλον έγινε κάποιο λάθος από τίς επιτροπές αξιολόγησης» τόνισε ό εν λόγω συντάκτης αφού με τούς κκ.»Μπίτση,Κογιάννη,Μαργιωρή είμουν πολλά χρόνια συνεργάτης και συνάδελφος…οί περισσότεροι μέ βρήκαν στήν ΕΡΤ και ζητούσαν τή ………….
  βοήθεία μου καί σήμερα με αξιολογούν αρνητικά; μπά μάλλον λάθος έγινε αλλά μπορεί κανείς να κάνει λόγω καί για δόλο!»

  Με τήν ένστασή του θά μάθει τήν αλήθεια και ανάλογα θα κινηθεί αφού είχε πολλά να προσφέρει και δε θέλει νά πιστεύει ότι κάπιοι καλή συνάδελφοι και όχι μόνο προσπαθούν νά τον φιμώσουν δημοσιογραφικά.
  Να σημειωθεί ότι ό εν λόγω συντάκτης είναι από τούς λίγους δημοσιογράφους τής ΕΡΤ πού υπερετούσε τήν εταιρεία γιά τόσα πολλά χρόνια μετά τήν επιτυχία του σέ γραπτό διαγωνισμό τού ΥΠ.ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ τότε τά είχε τά προσόντα και τώρα με τό e mail δέ τά έχει;
  Είναι λάθος τής ΕΡΤ να εκθέτουν τήν εταιρεία μέ τέτοιου είδους αποφάσεις βάζοντας στό παιχνίδη ανθρώπους με ασυμβίβαστα μέ δύο και τρείς δουλειές και νά σέρνουν στήν ανεργία ανθρώπους πού προσέφεραν τόσα χρόνια αποχαιρετόντάς τους απλά μέ ένα e mail κάτι τό οποίο τονίζει σωστά και η ΕΣΗΕΑ.
  Το όλο θέμα όπως μαθαίνουμε απασχολεί σοβαρά τήν ΕΣΗΕΑ αφού θά έπρεπε νά προσλαβάνονται οι δημοσιογράφοι μέ συμβάσεις αορίστου χρόνου καί όχι μέ συμβάσεις ομηρίας ορισμένου χρόνου κατόπιν επιτυχίας τους από πολλά αμφισβητούμενες επιτροπές!!!
  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ό ίδιος ό πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου ζήτησε από το κ.Γερουλάνο-Χυτήρη να δούν τα θέματα τής ΕΡΤ για τήν αποφυγή σκανδάλων!
  Για να δούμε τί θα γίνει τελικά με τίς ενστάσεις μήπως τελικά κάποιες πού βγάζουν μάτια πρέπει νά φτάσουν στό Δ.Σ. τής ΕΡΤ καί όχι νά εξεταστούν μόνον όπως υπάρχει εντολή από τήν δ/νση ανθρωπίνου δυναμικού; Μήπως οι επιτροπές αξιολόγισης τελικά εκθέτουν το Δ.Σ της ΕΡΤ ανεπανόρθωτα!
  Θά δείξει…ΛΑΘΟΣ ΄ Η ΔΟΛΟΣ;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: