Αυτός πάσχει σίγουρα από (πολιτικά) αυτοκτονικό ιδεασμό!

Ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την απίστευτη κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και την πρωτοφανή αιμορραγία απογοητευμένων ψηφοφόρων του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα μετά την εκλογή Τσίπρα, ο Πρόεδρος του «Κινήματος», Γεώργιος Παπανδρέου (Γιωργάκης), δίνει συνέντευξη σε αναγνώστες της εφημερίδας «Τα Νέα» και λέει τα κάτωθι κορυφαία:

«ΑΡΧ. ΠΑΝΤΣΙΟΣ: Γιατί κάνατε πίσω στο θέμα της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δεν έκανα ποτέ πίσω. Ούτε εγώ, ούτε το Κίνημά μας.

Προχθές έθεσα και τρία ερωτήματα στη Νεολαία μας:

Γιατί ενώ μόνο εμείς έχουμε συνταγματική απαγόρευση για ιδιωτικά και μη κρατικά ιδρύματα έχουμε τα περισσότερα και τα χειρότερα ιδιωτικά στην Ε.Ε.;

Γιατί ενώ έχουμε συνταγματική κατοχύρωση της δωρεάν παιδείας ο Έλληνας πληρώνει περισσότερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη για τη δημόσια παιδεία από την τσέπη του;

Γιατί ενώ έχουμε ένα αυστηρό άκρως συγκεντρωτικό και κατευθυνόμενο από το κράτος εκπαιδευτικό σύστημα έχουμε από τις χειρότερες αξιολογήσεις διεθνώς;

Το άρθρο 16, προφανώς, δεν προστατεύει το δημόσιο πανεπιστήμιο. Και πρέπει να αλλάξει για το καλό των δημόσιων ιδρυμάτων. Ίσως σήμερα να προστατεύει μόνο συντεχνιακά κατεστημένα.

Αλλά η παραδοσιακή Αριστερά και η Δεξιά μετέφεραν εκεί τη συζήτηση τους βόλευε – ενώ η πραγματική συζήτηση πρέπει να είναι για τις αλλαγές στο δημόσιο πανεπιστήμιο, την εξάλειψη του κόστους των φροντιστηρίων, την επένδυση στην παιδεία, την ελευθερία επιλογών για τον νέο επιστήμονα και την αναβάθμιση της ποιότητας σπουδών.»

Αυτό πάει να πει πολιτικός συγχρονισμός! 😆 Τον Τσίπρα γλυκοκοιτάτε εσείς ταλαίπωροι οπαδοί, ο οποίος είχε κάνει το Κίνημα ενάντια στην Αναθεώρηση του Άρθρου 16 πολιτική του σημαία; Ε, λοιπόν, εγώ θα βγω να προτείνω ξανά την κατάργησή του!! Για να μάθετε!

Όταν οι ιστολογούντες γράφουν για «Φόρεστ ΓΑΠ», κάποιοι θίγονται… 😆

Όλη η συνέντευξη εδώ.

Advertisements

Ετικέτες: , ,

Ένα Σχόλιο to “Αυτός πάσχει σίγουρα από (πολιτικά) αυτοκτονικό ιδεασμό!”

  1. manitaritoubounou Says:

    Ή το απιδί είναι ανεπίδεκτο μαθήσεως ή κατι άλλο συμβαίνει… (εεεεεεεπππππππππ μη το λέτε ο ένας στο αυτί του άλλου! Δυνατά πεστετο ντεεεεεεεε)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: