Πίσω φονιάδες! Η Γάζα κι ο λαός της θα μείνουν όρθιοι!

_45329289_gaza_afp466

Το σιωνιστικό ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ προχώρησε σε μια απίστευτη σφαγή με πάνω από 200 καταμετρημένους νεκρούς και 300 τραυματίες χτυπώντας με F-16 την πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου, τη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί που σε μόλις 360 τ. χλμ. στριμώχνονται 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι, πλήρως αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας του πολυετούς από ξηράς, αέρος και θαλάσσης αποκλεισμού από το κράτος του Ισραήλ (και εν μέρει της προδοτικής ηγεσίας της Αιγύπτου). Χωρίς φάρμακα, χωρίς ηλεκτρικό, σε μόνιμη κατάσταση υποσιτισμού ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, γράφεται στη Γάζα η πιο μεγαλειώδης και συγκινητική ιστορία Αντίστασης στην ιστορία των τελευταίων 25 ετών. Οι αποκλεισμένοι – σε αυτό το σύγχρονο «γκέτο της Βαρσοβίας» –  Παλαιστίνιοι, αγωνίζονται για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την αυτοδιάθεση, «μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός τους«, όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι της Χαμάς μετά την σημερινή σφαγή.
200 άνθρωποι νεκροί μόνο και μόνο γιατί το σιωνιστικό καθεστώς βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και πρέπει οι διάφοροι υποψήφιοι ανθυποφύρερ του να αποδείξουν ότι μπορούν ακόμη να σφαγιάζουν χωρίς έλεος τους Παλαιστίνιους, ότι δεν ξέχασαν την «τέχνη» που τελειοποίησαν από το 1948 και δώθε.
Και πίσω από τους φονιάδες το Μπουσικό καθεστώς υπανθρώπων που κυβερνάει τις ΗΠΑ και σχεδόν συνεχάρη το Ισραήλ για την «αποτελεσματικότητά» του, ο μουγκός Ομπάμα-ελπίδα του πλανήτη, οι γλοιώδεις υποκριτές του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εξισώνουν τα F-16 με τις αυτοσχέδιες στρακαστρούκες της Χαμάς (βλέπε ΕΔΩ). ΑΘΛΙΟΙ!
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι αεροπορικές επιθέσεις των Ισραηλινών συνεχίζονται αποτελώντας το φρικιαστικό πρελούδιο για μια πιθανή χερσαία εισβολή που θα σημάνει σίγουρα μια απίστευτη σφαγή αμάχων. Να μην αφήσουμε τους Παλαιστίνιους μονάχους στον υπερ πάντων αγώνα τους…

ΠΙΣΩ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΥΓ. Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή, μαζί με τον μαρτυρικό λαό της Γάζας, βρίσκεται και στους διεθνείς, ηρωικούς, συντρόφους του Διεθνούς Κινήματος Αλληλεγγύης (ISM) και του Κινήματος Ελεύθερη Γάζα (Free Gaza) και ιδιαίτερα στον Γ., που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της έμπρακτης αλληλεγγύης στον Παλιστινιακό Λαό της Γάζας, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους για να μας στείλουν φωτογραφίες και βίντεο από το μακελειό, όπως η παρακάτω:

omar_mukthar_police_station8

Ετικέτες: , , , ,

9 Σχόλια to “Πίσω φονιάδες! Η Γάζα κι ο λαός της θα μείνουν όρθιοι!”

  1. Λευτερια στην Παλαιστινη « Black Cat ★ Red Cat Says:

    […] Πίσω φονιάδες! Η Γάζα κι ο λαός της θα μείνουν όρθιοι! « …What Street Party? (4) | radiobubble (via FriendFeed)I'm getting a second cup of coffee and […]

  2. IDF Γουρουνια Δολοφονοι « Black Cat ★ Red Cat Says:

    […] Πίσω φονιάδες! Η Γάζα κι ο λαός της θα μείνουν όρθιοι! « …What Street Party? (4) | radiobubble (via FriendFeed)I'm getting a second cup of coffee and […]

  3. sogle Says:

    Τι εποχές που ζούμε ρε συ… όπου και αν κοιτάξεις πόνος (ή χρήμα)… όπου και να κοιτάξεις νιώθεις την ανάγκη να πάς για να βοηθήσεις… αλλά παντού!

  4. Bloggers Against the "23d of August" Says:

    Θυμάμαι τον ΑΡΑΦΑΤ μαζί με τον Ισραηλινό Πρόεδρο στο Λευκό Οικο (!) να δίνουν τα χέρια υποσχόμενοι λύση του Παλαιστινιακού Προβλήματος… Είμαι σίγουρος πως σε πολλους από εμάς οι στίχοι που ήρθαν στο μυαλό μας τότε θα ήταν ποιο άλλοι;;;

    «Όταν αυτοί που βρίσκονται ψηλά μιλάνε για ΕΙΡΗΝΗ, ο φτωχός λαός ξέρει πως έρχεται ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

    ΜΠΕΡΤΟΛΝΤ ΜΠΡΕΧΤ!

    ΑΙΣΧΟΣ!!!! Ο ΟΗΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. παρτιζανα Says:

    εγω αναρωτιεμαι τι ειναι πιο προκλητικό..οι 300 νεκροί ή οι υποδείξεις αυτοσυγκράτησης προς όλες τις πλευρές!!!!!!Αισχος δεν ειναι λέξη για να αποδώσεις αυτό που νιώθεις..Δε φτανει!

  6. tyxeros Says:

    NIce blog…Ευγε…Ο Ομπάμα ψάχνει σε εξοχικό ριζόρτ στη χαβάη τις ρίζες του και η ΕΕ δασκαλέυει σε ίσες αποστάσεις και τις δύο πλευρές..Αυτά να τα ακούν οι ευρωλάγνοι και όσοι κάνουν γαργάρα την ένοια του ιμπεριαλισμού(κατα λένιν) και τη φτύνουν μετά ώστε να έχουν και λίγο αριστερά συνθήματα να καλοπιάνουν τον κόσμο…Αλλά που θα πάει, θα ξυπνήσει ο νεκροθάφτης και θα θάψει το νεκρό, πριν βρωμίσει ανεπανόρθωτα τον τόπο…Καλές γιορτές και ταξικά αγωνιστικότερα του χρόνου..κάθε μέρα και καλύτερα..

  7. et the tele-spaceman Says:

    Ο χρόνος δεν είναι καθόλου τυχαίος. Βρήκαν τον χρόνο που ο Δυτικός κόσμος ασχολείται με γιορτές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς και χτύπησαν.

    Το άσχημο της όλης κατάστασης, η επιλεκτική πληροφόρηση ότι τα Ελληνικά ΜΜΕ που σχεδόν υιοθετούν ότι τους πασάρουν ΗΠΑ – ΕΕ – ΙΣΡΑΗΛ. Ως γνωστό το Ισραήλ πάντα απειλείται ποτέ δεν απειλεί. Τα ίδια λένε και όσοι πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης.

    Να θυμήσουμε η Χαμάς σημειωτέον κέρδισε στις εκλογές. Ενώ η Φατάχ η εξονημένη οργάνωση, καλό είναι να εξηγήσει πως «εξαφανίστηκαν» απτα ταμεία της Παλαιστηνιακής αρχής 700 εκατομμύρια δολάρια επί προεδρίας της.

    Ίσες αποστάσεις! Να πάρουμε το 50-50!

    Ξέρετε πόσοι στρατιώτες του Ισραήλ κινδυνεύουν από τυφλά χτυπήματα..σφεντόνας των 13-14χρονων!!
    Μήπως πέφτουν επίτηδες στις σφαίρες γιατί τους το λεει η Χαμάς;; Αυτά συμπεραίνουμε όταν ακούμε την πλευρά του Ισραήλ

    Για τους βιασμούς στο Ιράκ π.χ. δεν φταίνε μόνο οι στρατιώτες. Φταίνε και οι μουσουλμάνες! Που τους προκαλούν! Είπαμε 50-50! Αντικειμενική Δημοσιογραφία
    Εκεί που πάνε να βάλουν νεράκι του θεού, σηκώνεται η μπούργκα της μουσουλμάνας στον αστράγαλο και ο αμερικανός στρατιώτης που έχει να δει γυναίκα κάτι μήνες..ορμά!

    Αυτές και άλλες παπαρίες σε παραπλήσιο τόνο ακούμε απτα περισσότερα(για να μην ειπωθεί όλα) Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Ο Γκέμπελας θα αισθάνονταν υπερήφανος για την «πνευματική» του κληρονομιά.
    Ντροπή τους!

    Αν χρειαστεί βοήθεια το Ισραήλ στις χερσέες επιχειρήσεις του, ας σταλθούν μερικοί ντόπιοι αστυνομικοί. Είναι «εκπαιδευμένοι» στο να χτυπούν απρόκλητα εφήβους χωρίς να ζητούν συγγνώμη

  8. εξαποδω Says:

    @ sogle

    Βαδίζουμε σε αναμετρήσεις πρωτόγνωρες. Φοβάμαι! Το θηρίο (ΗΠΑ) γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο όταν είναι λαβωμένο.

    @ Ενάντια στην 23η Αυγούστου

    Αυτό που δεν έχει προηγούμενο είναι ο προδοτικός ρόλος του Αμπάς, ο οποίος ταυτίζεται πλήρως με ΗΠΑ-Ισραήλ!

    @ Παρτιζάνα

    Εννοείται πως πιο αηδιαστικό απ’ όλα είναι η «ακριβοδίκαιη» στάση. 👿

    @ τυχερός

    Μούγκα η Προεδράρα! Κρίμα τις ελπίδες που στήριξαν πάνω του διάφοροι ημεδαποί ευαισθητούληδες!

    @ et the tele-spaceman

    Όπως έγραψα και πιο πάνω, η ευθυγράμμιση ΗΠΑ-Ισραήλ-Αμπάς-Αιγύπτου δείχνει ότι ο στόχος είναι οριστικά πλέον η Χαμάς και η εξάλειψή της. Σειρά έχει η Χεζμπολά και στη συνέχεια το Ιράν, που είναι και ο τελικός και μέγιστος στόχος. Ο Ομπάμα απ’ ότι φαίνεται πήρε το «μήνυμα» που όλοι ανέμεναν ότι θα του έστελνε σαν δώρο ενθρόνισης το αμερικανο-σιωνιστικό κατεστημένο και θα …ακολουθήσει την πεπατημένη με την ανάληψη καθηκόντων!
    Όσο για τη στάση των ημεδαπών πολιτικών υπαλλήλων της Πρεσβείας έγραψα σχετικά στην επόμενη δημοσίευση.

  9. et the tele-spaceman Says:

    Αγαπητε μία λέξη.

    Α-Η-ΔΙ-Α
    Ο χρόνος δεν είναι τυχαίος. Ο δυτικός κόσμος επικεντρώνεται στις γιορτές. O Οbama κάνει διακοπές. Ο Μπους θα κάνει την «βρωμοδουλειά» για να μπορεί η «ελπίδα»να έχει τα δικά του χέρια του καθαρά από αίμα. Και μετά ξανά διαπραγματεύσεις με άλλο (ελπίζουν) παλαιστήνιο πρόεδρο

    Η «Διεθνής κοινότητα» μεταμορφώθηκε σε … νοσοκόμα.
    Τα ντοπια και ξένα «παπαγαλάκια» πολιτικής&δημοσιογραφίας..παπαγαλίζουν

    Νιώθω αηδία για όλους αυτούς που εξομοιώνουν
    την βία των αφεντικών με την βία των σκλάβων,
    τα F16 με τις «στρακαστρούκες» μικρού βεληνεκούς,
    το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ με τις σφεντόνες των μικρών Παλαιστηνίων,
    τον ιμπεριαλιστή με το δικαίωμα των λαών να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.

    Αλήθεια πως θα φαίνονταν σε όλους αυτούς τους «δημοκράτες» αν κάποιοι έμπαιναν στο σπίτι τους, τους πλάκωναν στο ξύλο, τους πέταγαν έξω από αυτό και παράλληλα στην προσπάθειά τους να αμυνθούν τους κατηγορούσαν για «ακραία συμπεριφορά-τρομοκρατία»; Αυτό περιπου γίνεται στην Παλαιστήνη.

    Το Ισραήλ αποτελεί το προκεχωρημένο στρατόπεδο της Δύσης. Εποπτεύει Σουέζ και τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή. Γιαυτό και η διεθνής κοινότητα το στηρίζει.

    Στην καλύτερη περίπτωση οι «δημοκράτες» σωπάνε.Στην χειρότερη να υιοθετούν κατηγορίες. Λένε ότι η Χαμάς «κρύβεται» σε σχολεία – νοσοκομεία.
    Το ότι η Λωρίδα της Γάζας είναι μικρή για να χωρέσει 1,5 εκατομμμύριο κόσμο(εξού και το όνομα Λωρίδα) γιατί δεν το λένε;
    Το ότι είναι περισσότερο πυκνοκατοικημένη απτην Κυψέλη τόσο πολύ που κυριολεκτικά βρίσκεται ό ένας πάνω στον άλλο γιατί δεν το λένε;
    Το ότι υπάρχει εμπάργκο σε φάρμακα είδη ανάγκης από τότε που ανέλαβε με εκλογές την εξουσία η Χαμάς (κοντά 2 χρόνια) γιατί δεν το λένε;
    Οι «δημοκράτες»μπροστά σε αυτά τα ερωτήματα, προτιμούν να σιωπούν

    Ο κόσμος ψήφισε την Χαμάς όχι γιατί την «προοδευτικότητά» της. Αν την δούμε με πολιτικούς όρους καθε άλλο παρά προοδευτική. Την ψήφισε αλλά γιατί είναι ποιο έντιμη και προσφέρει στοιχειώδη κοινωνικά αγαθά σε σχέση με τα αδηφάγα «λαμόγια» του Κούισλιγκ Αμπάς που ειδικεύονται στο «ξαφρίσμα ταμείων».
    Και τώρα όλος ο πληθυσμός θα υποστεί την «συλλογική» ευθύνη(αλήθεια ποιος το πρωτοεφάρμοσε;) της ψήφου του. «Θα φτάσουμε μέχρι τέλους» διαμυνήει το ΥΠΕΞ του Ισραήλ. Οι «δημοκράτες» συστήνουν «αυτοσυγκράτηση» και από τις δύο πλευρές, το γνωστό 50-50. Πόσο αστείοι είναι..

    Τέλος να διαχωριστούν μερικά πράγματα.
    Άλλο κράτος του Ισραήλ και άλλο Εβραίκή εθνότητα.
    Άλλο εθνότητα άλλο κράτος.
    Οι κομμουνιστές χρωστάνε πολλά στον Εβραίο(που απαρνήθηκε τον Ιουδαισμό) Μαρξ

    Ο ΑμερικανοΕβραίος (επαναλαμβάνεται)
    Ο ΑμερικανοΕβραίος Ρίτσαρντ Φολκ,
    καθηγητής στο Πρίστον,
    εισηγητής του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε, χαρακτήρισε «έγκλημα κατά την ανθρωπότητας» τον αποκλεισμό της Γάζας από το Ισραήλ και συνέκρινε με τις «ναζιστικές θηριωδίες» με τη συμπεριφορά των Ισραηλινών απέναντι στους Παλαιστηνίους..

    Υ.Γ.

    Israeli forces attack demonstration

    Μιά αλλη προσέγγιση..
    Στέλιος Κούλογλου: Η τραγωδία στη Γάζα, τα διεθνή μέσα και εμείς

    Ευχαριστώ για την φιλοξενεία

Σχολιάστε